Description

For an 80-year-old stone house that hadn't seen improvements in over 30 years, Richard M. Cole & Associates updated, enlarged and brightened the interior to create a commodious home for a family of five.

RMC&A designed a new, two-and-one-half-story family room and flooded it with light. One wall of the kitchen was opened to the new space and to an adjacent breakfast room to create a comfortably large family hub. The architect also reconfigured the floor plans of the second and third floors, installed four new bedrooms and converted a vacant top-floor attic into two children's bedrooms and a bath.

Floor Plans


Warning: Use of undefined constant project - assumed 'project' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /nfs/c09/h01/mnt/190247/domains/rmcoleassoc.com/html/wp-content/themes/RMCA/single.php on line 9